Kontakt din grafiske designer nu…

Har du brug for grafisk assistance til en tryksag, digitalt materiale, designoplæg, hjemmeside el. lign, så er jeg klar til at hjælpe med design, rentegning og levering af færdigt materiale - til tryk eller digitalt brug.

Du er velkommen til at kontakte mig og få en snak om din opgave og få en uforpligtende fast pris på opgaven.

Jeg kigger også gerne forbi til en snak - det første møde er gratis.

Med venlig hilsen
Louise Langberg Hviid

Grafisk designer
Louise Langberg Hviid

M: louise@langberg-grafisk.dk

T: +45 22 82 19 15

Langberg Grafisk
v/ Louise Langberg Hviid
Bredbjergvej 34
5462 Morud

CVR/SE nr.: 30 25 51 35

Lidt om mig

Jeg har arbejdet i den grafiske branche siden 1993 – ansat i 13 år (Reproff og Nørgård Mikkelsen Reklamebureau) og freelance grafiker siden 2008, hvor jeg har løst opgaver for virksomheder, private og reklamebureauer.

Siden 2008
I 2008 bød muligheden sig for at opsige mit faste arbejde hos Nørgård Mikkelsen Reklamebureau i Odense og starte som freelance grafiker via en fast kunde i en længere periode.

Det er siden blevet til flere fastaftaler af kortere eller længere varighed inhouse hos større virksomheder og ad-hoc grafiske opgaver for mellemstore og mindre virksomheder.

I dag
De seneste år har udviklet sig, således at jeg oftere arbejder fra mit hjemmekontor med grafiske opgaver til tryk og digital brug for virkomheder i hele Danmark. Sideløbende er jeg deltids fastansat som grafiker for en kursusvirksomhed.

Kunderne
Jeg har gennem årene løst opgaver for bl.a. INTERSPORT Group, Sparekassen Middelfart, Texas, CM Food, JOEL/Schneider Electric, Inspiring Denmark, OUH, Ditlevsdal Bison Farm,
 LArtisan. Belgisk Chokolade, MEDshop.dk m.fl

Jeg har haft længerevarende in-house fastaftaler med bl.a INTERSPORT Group, JOEL/Schneider Electric, Texas/Moreland og NIELSENS.

Ligeledes har jeg assisteret på reklamebureauer ved ferie og travle perioder – bl.a Nørgård Mikkelsen, Outhouse, Mouret & co, Pryhl og Liat Hansen.

Langberg Grafisk

Grafisk designer
Louise Langberg Hviid

Tlf.: +45 22 82 19 15
Mail: louise@langberg-grafisk.dk

ADRESSE

Langberg Grafisk
Bredbjergvej 34
5462 Morud

CVR/SE nr.: 30 25 51 35

BETINGELSER/PRIVATPOLITIK

· Handelsesbetingelser

· Privatpolitik

© 2021 LANGBERG GRAFISK · Web: Langberg Grafisk