Ring eller skriv

Jeg er altid klar til en ny opgave!
Kontakt mig – jeg er fleksibel og kan ofte hjælpe med kort varsel.

Tag fat I mig, så løser jeg din opgave.

Kontakt

Kan I bruge en ekstra grafiker i en periode eller har du en tryksag, onlinegrafik, hjemmeside mv. du skal have lavet, så er jeg klar til at hjælpe.

Du kan altid kontakte mig og få en snak om din opgave og jeg giver en uforpligtende fast pris. Jeg kigger også gerne forbi til en kom kaffe og en uforpligtende snak.

Med venlig hilsen
Louise Langberg Hviid

LANGBERG GRAFISK

Langberg Grafisk er et enkelmandsfirma, der fungerer som design- og rentegningbureau på freelancebasis. Jeg har arbejdet i den grafiske branche siden 1993 – ansat i 13 år (Reproff og Nørgård Mikkelsen Reklamebureau) og været freelance grafiker siden 2008, hvor jeg har løst opgaver for virksomheder, private og reklamebureauer. Hvor der er behov for det, samarbejder jeg med andre freelancer og har et bredt netværk inden for forskellige kompetenceområder.

Jeg er rutineret, grundig, selvkørende og falder hurtigt ind i nye teams. Jeg arbejder effektivt og koncentreret med mine opgaver og tager gerne en arbejdsmæssig udfordring. Jeg arbejder struktureret, har styr på deadlines og løser både generelle og udfordrende opgaver.

KERNEKOMPETENCER

Jeg er superbruger af Adobe CC 2018 på Mac (InDesign, Illustrator og Photoshop), Adobe Acrobat og bruger dagligt MS Office-pakken. Ligeledes bredt kendskab til PowerPoint og WordPress.

Langberg Grafisk · Bredbjergvej 34 · 5462 Morud
CVR 30 25 51 35

Bredbjergvej 34, 5462 Morud

Udpluk af kunder jeg har samarbejdet med siden 2008: INTERSPORT/OBI Sport · Sparekassen Middelfart · Texas · Moreland · Tarupcenter  · NIELSENS · Glade Chefer · CM Food · Liat Hansen Reklame · Nørgård Mikkelsen Reklamebureau · Outhouse · Pryhl · mouret & co/Legoland · JOEL · Schneider Electric · Inspiring Denmark · Advokaternes HR · OUH · MTM Montage · theVet · Ditlevsdal Bison Farm ·  L´Artisan Belgisk Chokolade  · Wamatech · NKKB · Frivilligcenter Nordfyn m.fl

© LANGBERG GRAFISK 2018