Hjemmeside & grafik

Har du brug for en ny eller tilretning af hjemmeside, webgrafik, bannerannonce eller grafik til sociale medier, så du er synlig for dine kunder 24/7?.

En ny hjemmesiden leveres i responsiv og moderne design i WordPress CMS, så du nemt selv kan vedligeholde din side.

Kontakt din grafiske designer på tlf. 2282 1915 eller send en mail.

Brug for en hjemmeside?

Trænger din hjemmeside til et “løft” eller skal du have en ny, så er du kommet til rette sted. Jeg producere din hjemmeside i responsivt design, i det brugervenlige WordPress, så du nemt selv kan vedligeholde tekst og billeder efterfølgende.

Jeg hjælper gerne med domæne, webhotel og indhold til din hjemmeside, hvis der er behov for det.

Hvad får du?

  •  En færdig, responsiv hjemmeside
  •  Flot design
  •  Det brugervenlige WordPress
  •  Plugins efter behov
  •  Oplæring til vedligeholdelse 
  •  Engangsbetaling
  •  Ingen bindingsperioder
  •  Ingen abonnementer
  •  Tilbud om en Opdateringssaftale

Min pris på en hjemmeside starter fra kr. 6.500 og stiger afhængig af ønskede/nødvendige funktioner/plugins på hjemmesiden.

Hvad kan du selv gøre?

Har du forarbejde på plads dvs. disponering af indhold, logo, tekst og billeder, så kan jeg give en fast pris på din hjemmeside, begynde arbejdet på den og have den hurtig klar til dig. En mindre side kan leveres inden for et par uger. 

1. Hvad skal siden hedde
Har du ikke allerede et domæne-navn skal du finde det navn du ønsker og tjekke om det er ledigt.

2. Webhotel
Du skal have et webhotel – gode udbydere er fx. one.com og unoeuro.

3. Få helt styr på indhold
Du skal have disponeret tekst og billeder klar, før arbejdet med hjemmesiden kan begynde. Dette forarbejde tager længere tid og er ofte mere krævende end man lige først tror. Nedenstående er nogle punkter du kan følge.

4. Kontakt mig
Når du har indholdet til din hjemmeside på plads, kan jeg komme med en fast pris. Når siden er færdig er det din – der er ingen lange bindingsperioder eller dyre, månedlige abonnementer fra mig!

Kontakt mig på 22 82 19 15 eller send en mail – og lad os få en snak om din hjemmeside.

Hjemmeside-lartisan
Hjemmeside-OUH
Hjemmeside-murer

Ting du skal overveje, inden opstart af hjemmesiden

Når du har et overblik over indholdet på din hjemmeside, er det nemmere for mig at starte på din hjemmeside, og få den hurtig færdig.

Domæne
Domænenavn er din hjemmesides identitet på internettet og et godt domænenavn vil hjælpe din hjemmeside i den rigtige retning. Jeg kan hjælpe dig med at finde dit domænenavn.
Webhotel
Der er flere webhoteller at vælge imellem. Selv benytter jeg one.com og unoeuro
Tekst
Afsæt god tid til at skrive din tekst. Teksten skal være kort og direkte, så det er nemt for dine kunder at læse. Husk at have fokus på hvad det er dine kunder vil have. Disponer evt. teksten til hhv. en startside og nogle undersider.
Farver
Det er godt hvis du har en idé om hvilke farver du ønsker. Det kan være det er farver fra dit logo som er naturligt at bruge på siden. Jeg plejer at skele til eksisterende salgsmateriale og så vidt muligt overføre dette til hjemmesiden, så der er en rød tråd.
Indhold

Indholdet på hjemmeside variere, men her har du en grundlæggende opbygning:

– Hvem er du
Personlig baggrund om dig og virksomheden. Skal være relevant for kunden.

– Hvad tilbyder du
Dine tjenester/produkter. 

– Blog
Her kan du opdatere om sidste nyt, give tips, tilbud osv. 

– Referencer/Portfolio
Feedback fra dine kunder, billeder af opgaver etc. Afhænger dog af branche.

– Kontakt
Navn, telefonnr., mail, adresse etc. Evt. kort.

– Sociale medier
Er din virksomhed på fx. Facebook er et link hertil en god idé.

Billeder
Billeder er en vigtig del af hjemmesiden. Det er vigtigt at de ser indbydende og professionelle ud. Brug evt. en fotograf. Få også taget et godt billede af dig selv til at have på siden.

HVAD KOSTER EN HJEMMESIDE?

Prisen på en hjemmeside kommer an på indholdet. Det er derfor en god idé at vide præcist, hvad du vil have ud af din hjemmeside og hvad indhold der er behov for.-

De fleste hjemmesider kan udvides, hvis der bliver behov for det. Jo mindre hjemmeside, jo nemmere har du ved at overskue, hvad du har allermest brug for, den bliver billigere og der er en kortere produktionstid.

Prisen på hjemmesider stiger i takt med, hvad du ønsker at have med på siden fx.:

– antal undersider
– antal forskellige søgeord og derfor behov for mange SEO-tekster
– ønsker et smart og unikt hjemmesidedesign
– stort billedgalleri og professionelle billeder på undersiderne
– særlige funktioner som fx blog, tilmeldings- og kontaktformularer, widgets eller webshop

Så en hjemmeside kan ende med at koste fra nogle 1.000 kroner op til 100.000 kroner, men typisk ligger prisen fra 8.000 – 35.000 kroner for en færdig hjemmeside, alt efter specifikke behov.

hjemmeside – visitkort-løsning

Ikke alle har brug for en omfattende hjemmeside med masser af menupunkter. Mange kan klare sig med et “Visitkort” der nemt og kort fortæller hvad man tilbyder.

Har du brug for en lille, enkel side til din virksomhed, så har jeg en god pris på den. Jeg finder et flot, brugervenligt design, der matcher din målgruppe, dit produkt og dit eksisterende markedsføringsmateriale. Du levere disponeret tekst, logo og billeder.

Når siden er færdig er det din – ingen bindingsperioder eller abonnementer.

Min pris er engangsbetaling, ex. webhotel, domæne og moms.

Hjemmeside-freelance

Gode ting at vide om din hjemmesiden

Opbygning
Jeg bruger aldrig gratis temaer, da disse ofte ikke er sikret eller gode nok. Et billigt tema (kr. 300 – 1.500) er godt udarbejdet og har som regel et responsivt design, som tilpasser sig smart telefoner og ipad. De rette plug-ins bliver installert som et tillæg/udvidelse, og tilpasses temaet/design for at du får en hjemmeside som dækker dine behov i forhold til hvad kundene skal tilbydes.
Plugin
Et plugin en tilføjelse af funktionalitet til din standard WordPress installation – fx. SEO-plugin, banner-plugin eller WooCommerce der tilføjer kompliceret webshop funktionalitet. Så ønsker du yderligere funktionalitet på din nye hjemmeside, så benyttes plugin.
Blog
En blog er en side der opdateres af en eller flere personer med nye tekster, såkaldte indlæg eller posts. Man kan altså skrive en tekst og derefter få respons.  Ofte ser man, at en blog handler om en mode, rejser, hobby, politik og teknologi.
Opdatering

Når hjemmesiden er færdig er det nødvendigt at opdaterer temaet og plug-ins samt jævnlig back-up af hele siden. Opdateringer og vedligehold er en af de vigtigste opgaver du kan udføre for din hjemmeside. Opdateringerne indeholder fejlrettelser og rettelser af kritiske sikkerhedshuller. 

Dette kan du selv gøre eller du kan få andre til det. Det vigtigste er at det bliver gjort!

Responsivt design
Jeg laver din side i et responsivt design som tilpasser sig brugernes computer, tablet og mobil. Det giver god brugervenlighed og en optimal oplevelse af hjemmesiden. Omk. 70% af dine besøgende på nettet komme fra mobil!
SSL sikring
Så snart du skal bruge folks personfølsomme data er det en god idé at have et SSL-certifikat, så data sendes sikkert til besøgende. Fra oktober bliver alle hjemmesider uden SSL/https markeret som ”Ikke sikker” i Google Chrome. At ændre sin hjemmeside fra http til https betyder, at siden bliver sikkerhedskrypteret, og at personlige oplysninger bliver krypteret mellem afsender og modtager. SSL bliver derfor et nyt krav, som både får indvirkning på det generelle udtryk som en professionel og tryg hjemmeside, og på placering i søgeresultaterne, da http-sider for fremtiden vil rangeres lavere end https.

Hvorfor bruge WordPress?

WordPress er et Content Management System (CMS) dvs. et online hjemmesidesystem som du kan bruge til at tilrette dit indhold på din hjemmeside med. Hvis du ikke er stærk i programmeringskoder og andet IT-teknisk, så er WordPress en rigtig god løsning, da alle kan finde ud af at bruge det indbyggede kontrolpanel til at styre hjemmesiden.

Mere end 80 millioner hjemmesider er på verdensplan bygget på WordPress. Det sidder over 100.000 udviklere rundt om i verden som arbejder gratis med at udvikle nye plug-ins og temaer til WordPress. Plug-ins er små tillægsprogrammer som tilfører WordPress nye funktioner. Grundinstallationen indeholder kun basis-funktioner og standardversioner er derved for mangelfuld til en færdig hjemmeside.

–  WordPress er verdens mest udbredte CMS
–  utrolig brugervenligt kontrolpanel
–  mange gratis tilføjelser og temaer
–  kan bruges til store og små hjemmesider – også webshops
–  god til SEO
– opdateres hele tiden

Alt kan lade sig gøre i WordPress, men det kræver erfaring at vælge de rigtige løsninger.

Udpluk af kunder jeg har løst opgaver for siden 2008:

INTERSPORT Group · Sparekassen Middelfart · Texas · Moreland · Tarupcenter  · NIELSENS · CalWin · CM Food · Liat Hansen Reklame · Nørgård Mikkelsen Reklamebureau · Outhouse · Pryhl · mouret & co/Legoland · JOEL · Schneider Electric · Advokaternes HR · OUH · MTM Montage · theVet · Ditlevsdal Bison Farm ·  L´Artisan Belgisk Chokolade  · Wamatech · Kiropraktorerens videnscenter · Frivilligcenter Nordfyn · MEDshop.dk · Udbudsmedia.dk · Inspiring Denmark · Spectra Systems · TPE · Haarslev Industries m.fl

Langberg Grafisk

Grafisk designer
Louise Langberg Hviid

Tlf.: +45 22 82 19 15
Mail: louise@langberg-grafisk.dk

ADRESSE

Langberg Grafisk
Bredbjergvej 34
5462 Morud

CVR/SE nr.: 30 25 51 35

Handelsbetingelser    -    Privatpolitik

© LANGBERG GRAFISK design 2024