Freelance grafiker

Skal du have designet og udarbejdet tryksager, online grafik eller en hjemmeside? Eller mangler i en selvkørende grafiker i virksomheden ad-hoc eller i en længere periode – så kan jeg hjælpe.

Jeg arbejder som fuldtids freelance grafiker fra eget kontor eller hos jer – en dag, en måned eller længere – og jeg kan ofte hjælpe samme dag.

Kontakt mig på 2282 1915 eller skriv en mail.

FREELANCE GRAFIsk designer

Jeg tilbyder freelance grafisk hjælp og med over 20 års erfaring med grafisk arbejde så er ingen opgave for lille eller for stor!

Jeg fungerer som din kreative, grafiske sparringspartner, når du skal have produceret tryksager, online grafik eller din hjemmeside – fra første idé til færdige filer. Du får en personlig kontakt, som minimerer risikoen for misforståelser, og du ved altid hvem du skal tage fat i. Nemt og bekvemt for dig.

Jeg er fleksibel med arbejdstiden, overholder deadlines og løser opgaverne fra mit eget kontor eller hos jer. Afstand er ikke noget problem, jeg har kunder i Jylland og København, men sidder selv på fyn. 

OFF- OG ONLINE MATERIALE

Da jeg sjældent takker nej til en opgave, spænder min opgaveerfaring af off- og online materiale efterhånden bredt. Jeg løser alle opgaver inden for trykt og digitalt materiale – fra idé til færdige filer. Som superbruger af Adobe CC2021, specielt Indesign, Photoshop, Illustrator og Acrobat, er jeg selvkørende med design, opsætning, rentegning, billedbehandling og færdiggørelse til tryk/web.

Jeg designer og producerer hjemmesider samt grafik til sociale medier og web.

Hvad koster det?

Du betaler kun for den tid jeg bruger og opgavens omfang. Jeg vurderer timebetalingen ud fra opgavetype, omfang, materialeforbrug og tidshorisont – og længere tids samarbejde og flere opgaver giver en bedre timepris for dig!

Min basis timebetaling er 560 kr. ex. moms. Ved længerevarende samarbejde, tilbagevendende eller større opgaver kan jeg naturligvis tilbyde en fordelagtig timepris!

Ved designudvikling, billedmanipulation/behandling, logoudvikling, infografik, tabelopsætning o.lign er timebetalingen fra 800 kr. ex. moms.

KATALOGER
BØGER
BROCHURER
MAGASINER
FLYER
roll-ups
ANNONCER
PRISLISTER
SALGSBLADE
MANUALER
Emballage
BILLEDBEHANDLING
BUTIKmateriale
gadeskilt
MESSEMATERIALE
BREVLINJE
vindueklæb
LOGODESIGN
Nyhedsmail
SoMe
ONLINEGRAFIK
HJEMMESIDE
Design

En fastaftale er en fordel for dig – og for mig! 

Book 6 timer

Book mig én dag i 6 timer – fra eget kontor eller hos jer – for 3.120 kr. (Timepris 520 kr.)

Book 15 timer

Book mig 15 timer fordelt på en uge/måned – fra eget kontor eller hos jer – for 7.500 kr. (Timepris 500 kr.)

Book mig mere end 15 timer

Kontakt mig hvis du har brug for freelance hjælp mere end 15 timer pr. uge eller måned – så vender jeg tilbage med en timebetaling

hvad får du

Din egen freelance grafiker du kan trække på, når der opstår behov for grafisk hjælp

Fleksibilitet – jeg arbejder fra eget kontor eller hos jer

Effektivitet – jeg kan løse opgaven med kort varsel – ofte samme dag!

Erfaring – jeg har gennem 12 år arbejdet freelance for større og mindre virksomheder – både ad-hoc, på projektopgaver og haft længerevarende opgaver/aftaler 

Du undgår

Faste lønomkostninger – ingen udgifter til pension, ferie og løn under sygdom mm.

Mindre administrativt arbejde

Skal vi tage en prøveopgave?

Har du lyst til at bruge mig som din freelancer grafiker på flere opgaver, så få løst en prøveopgave til en fordelagtig pris inden vi fortsætter samarbejdet.

Det er en god måde for os begge, til at finde ud af, hvordan samarbejdet bedst kan fortsætte.

Ring til mig på 2282 1915 eller send mig en mail

FORDELE VED FREELANCE

En freelance grafiker kan med fordel bruges hvis du er mindre selvstændig eller en virksomhed som ikke har opgaver nok til en fastansat grafiker eller kun i perioder skal bruge grafisk hjælp på større eller mindre opgaver. Når du booker mig skal der kun betales for selve opgaven og de timer der bliver brugt på den. 

▪ Ingen faste lønomkostninger
▪ Intet administrativt besvær
▪ Fast timepris
▪ Hurtig levering
▪ Samme kontaktperson gennem hele opgaven
▪ Du behøver ingen investeringer i udstyr
▪ Geografisk uafhængighed

Skal vi mødes?

Jeg er altid klar til nye grafiske opgaver. Ring eller skriv til mig og fortæl om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud.

Jeg kigger også forbi til en uforpligtende snak – og ja tak, jeg drikker gerne en kop kaffe ?

Med venlig hilsen
Louise Langberg Hviid

 

Bredbjergvej 34 · 5462 Morud

Langberg Grafisk  ·  Bredbjergvej 34  ·  5462 Morud  ·  CVR/SE nr.: 30 25 51 35 ·  +45 22 82 19 15  ·  louise@langberg-grafisk.dk

© LANGBERG GRAFISK 2019 – Freelance grafiker & webbureau