Bare ring eller skriv

Jeg er altid klar til en ny opgave – om det er freelance hjælp i virksomheden eller hjælp til et rentegningsopgave eller ny hjemmeside. Kontakt mig, jeg er fleksibel og kan hjælpe med kort varsel – nogle gange samme dag!

Mail

22 82 19 15

Facebook

Linkedin

Kontakt

Jeg er altid klar til en ny opgave – om det er freelance hjælp i virksomheden, hjælp til en design- og rentegningsopgave eller en ny hjemmeside. Kontakt mig, så løser vi det sammen.

Jeg kigger også gerne forbi til et uforpligtende møde.

Med venlig hilsen
Louise Langberg Hviid

T: 22 82 19 15
M: louise@langberg-grafisk.dk

Scan kontaktoplysninger

Langberg Grafisk

Langberg Grafisk er et enkelmandsfirma, der fungerer som design- og rentegningbureau på freelancebasis. Jeg har arbejdet i den grafiske branche siden 1993 og været freelance grafiker siden 2008 hvor jeg har løst opgaver for virksomheder, private og reklamebureauer. Hvor der er behov for det, samarbejder jeg med andre freelancer og har et bredt netværk inden for forskellige kompetenceområder.

Jeg er rutineret, grundig, selvkørende og falder hurtigt ind i nye teams. Jeg arbejder effektivt og koncentreret med mine opgaver og tager gerne en arbejdsmæssig udfordring. Jeg arbejder struktureret, har styr på deadlines og løser både generelle og udfordrende opgaver.

KERNEKOMPETENCER

Jeg er superbruger af Adobe CC 2017 på Mac (InDesign, Illustrator og Photoshop), Adobe Acrobat og bruger dagligt MS Office-pakken. Ligeledes bredt kendskab til PowerPoint og WordPress.

Ansat i 13 år (bl.a Nørgård Mikkelsen Reklamebureau) og siden 2008 selvstændig freelance grafiker. Jeg er 47 år og bor med min familie nord-vest for Odense, hvor jeg også har mit kontor, når jeg ikke er ude på freelanceopgave.

Udpluk af kunder jeg har samarbejdet med siden 2008: INTERSPORT/OBI Sport · Sparekassen Middelfart · Texas · Moreland · Tarupcenter · OUH · Ditlevsdal Bison Farm · Advokaternes HR · NIELSENS · L´Artisan Belgisk Chokolade · Glade Chefer · CM Food · Liat Hansen Reklame · Nørgård Mikkelsen Reklamebureau · Outhouse · Pryhl · mouret & co/Legoland · Schneider Electric · Inspiring Denmark m.fl

Adresse:
Langberg Grafisk
Bredbjergvej 34 · 5462 Morud
CVR 30 25 51 35