Personlig hjemmeside

Hjemmeside i personligt design – du får brugervenligt design på computer, mobil og tablet, opbygning og opload af din hjemmeside i åbent CMS system, så du efterfølgende selv kan vedligeholde din hjemmeside.

Kontakt mig og lad os få en snak om din hjemmeside

Mail

22 82 19 15

Facebook

Linkedin

Ny hjemmeside…

Jeg finder et flot, brugervenligt design, der matcher din målgruppe, dit produkt og dit eksisterende markedsføringsmateriale. Hvis du leverer tekst, logo og billeder til siden, så kan jeg hjælpe med din hjemmeside til en fair pris.

Når siden er leveret til dig er det din – der er ingen lange bindingsperioder eller dyre, månedlige abonnementer fra mig.

Jeg kan også hjælpe dig med oprettelse af webhotel og domæne.

 

Standardløsningen

Har du brug for en lille, enkel side til din virksomhed, så har jeg en god pris på den. Simpel hjemmeside der består af tekst, en startside og 3 underside, få billeder (4-5 stk) og dine kontaktoplysninger.

Du levere tekst, logo og billeder. Engangsbetaling og ex. webhotel og domæne.

 

Hjemmeside: 5.000 kr.

HVORFOR BRUGE WORDPRESS

En blog, et galleri, et portfolio eller en webshop. WordPress kan bruges på mange måder – mulighederne er næsten uendelige.

Brugervenlig, Open Source der kan downloades af alle og er nem at tilrette. Meget søgemaskinevenligt, SEO stærk, mobil- og tabletvenligt og velegnet til både små og store webløsninger da den nemt kan udvides. Der er et stort udvalg af plugins, WordPressmoduler og blogfunktion inkluderet. Fås i dansk version.

Hvad koster en hjemmeside?

Prisen på en hjemmeside kommer an på indholdet. Det er derfor en god idé at vide præcist, hvad du vil have ud af din hjemmeside og hvad indhold der er behov for.

De fleste hjemmesider kan udvides, hvis der bliver behov for det. Jo mindre hjemmeside, jo nemmere har du ved at overskue, hvad du har allermest brug for, den bliver billigere og der er en kortere produktionstid.

Prisen på hjemmesider stiger i takt med, hvad du ønsker at have med på siden – som fx.:

– mange undersider
– antal forskellige søgeord og derfor behov for mange SEO-tekster
– ønsker et smart og unikt hjemmesidedesign
– stort billedgalleri og professionelle billeder på undersiderne
– særlige funktioner som fx blog, tilmeldings- og kontaktformularer, widgets eller webshop

Gør dig klart præcist, hvad du vil have ud af din hjemmeside. Så kan jeg hurtigere komme frem til en konkret pris på din hjemmeside.

Kontakt

Jeg er altid klar til en ny opgave så kontakt mig, hvis du har en hjemmeside jeg kan hjælpe med. Jeg kigger også gerne forbi til et uforpligtende møde.

Med venlig hilsen
Louise Langberg Hviid

T: 22 82 19 15
M: louise@langberg-grafisk.dk

Udpluk af kunder jeg har samarbejdet med siden 2008: INTERSPORT/OBI Sport · Sparekassen Middelfart · Texas · Moreland · Tarupcenter · OUH · Ditlevsdal Bison Farm · Advokaternes HR · NIELSENS · L´Artisan Belgisk Chokolade · Glade Chefer · CM Food · Liat Hansen Reklame · Nørgård Mikkelsen Reklamebureau · Outhouse · Pryhl · mouret & co/Legoland · Schneider Electric · Inspiring Denmark m.fl

Adresse:
Langberg Grafisk
Bredbjergvej 34 · 5462 Morud
CVR 30 25 51 35