Freelance grafiker

Har I perioder hvor der er brug for en ekstra grafiker, så kan jeg træde til – en dag, en uge, en måned eller længere.  Jeg arbejder sammen med store og mindre virksomheder – i huset eller fra mit eget kontor. Jeg er fleksibel og kan hjælpe med kort varsel – nogle gange samme dag!

send en besked

22 82 19 15

Facebook

Linkedin

Freelance grafiker

Jeg har siden 2008 arbejdet som freelance grafiker for reklamebureauer, in-house hos virksomheder og for private. Efter knap 20 år i den grafiske branche løser både generelle og mere udfordrende opgaver og er en stærk all-round grafiker– og ingen opgave er for lille eller stor.

Vores samarbejde kan kan være ad-hoc eller på enkeltopgave. Jeg tager også længerevarende opgaver – dag til dag, 3-måneder eller en længere fastaftale. Jeg er fleksibel og kan hjælpe med kort varsel – nogle gange samme dag!

Opgaverne bliver løst hos Jer eller fra mit eget kontor – alt efter hvad der passer opgaven bedst. Afstand er ikke noget problem, jeg har kunder i jylland og København – men sidder selv på fyn.

Timepris fra 475,-

Jeg hjælper med…

Alt inden for design, layout og rentegning af trykt materiale og onlinegrafik – fra idé til tryk.

Jeg træder til – en dag, en uge, en måned eller længere, alt efter behov – hos Jer eller fra mit eget kontor.  Jeg er fleksibel og kan hjælpe med kort varsel – nogle gange samme dag!

Kontakt mig og lad os få en snak om din opgave…

Kunder i jylland og København – men sidder selv på fyn!

KATALOGER
BØGER
Design
Emballage
PRISLISTER
MANUALER
SALGSBLADE
FLYER
BROCHURER
MAGASINER
BILLEDBEHANDLING
ANNONCER
BUTIKSmateriale
MESSEMATERIALE
BREVLINJE
LOGODESIGN
ONLINEGRAFIK
HJEMMESIDE

Fordelagtig timepris

Min timepris ligger typisk fra 475 til 750 kr. alt efter opgavens omfang, kreativitet og tidshorisont. Lad os få en snak om samarbejdsformen / opgaven – ved længerevarende samarbejde eller større opgaver beregner jeg en fordelagtig timepris.

Jeg har gennem årene arbejdet med flere samarbejdsformer bl.a  3-måneders-aftale og op til 1-års fastaftale. (Priser er ex. moms)

Timepris fra 475 kr.

Freelance grafiker siden 2008 

– inhouse og for reklamebureauer

Kontakt

Jeg er altid klar til en ny opgave – om det er freelance hjælp i virksomheden, hjælp til en design- og rentegningsopgave eller en ny hjemmeside. Kontakt mig, så løser vi det sammen.

Jeg kigger også gerne forbi til et uforpligtende møde.

Med venlig hilsen
Louise Langberg Hviid

T: 22 82 19 15
M: louise@langberg-grafisk.dk

Bredbjergvej 34 · 5462 Morud

Udpluk af kunder jeg har samarbejdet med: INTERSPORT/OBI Sport · Sparekassen Middelfart · Texas · Moreland · OUH · Ditlevsdal Bison Farm · Advokaternes HR · NIELSENS · L´Artisan Belgisk Chokolade · Glade Chefer · CM Food · Liat Hansen Reklame · Nørgård Mikkelsen Reklamebureau · Outhouse · Pryhl · mouret & co/Legoland · Schneider Electric · Inspiring Denmark m.fl

Adresse:
Langberg Grafisk
Bredbjergvej 34 · 5462 Morud
CVR 30 25 51 35